Am cautat o perioada buna de timp altfel de paste fata de ceea ce gasim in market-uri. Asa i-am descoperit pe cei de la Petrasbio, care fac produse dupa sufletul nostru, delicioase, sanatoase, proaspete si made in Romania, la poalele cetatii Deva.
De ce spun asta? Pastele sunt artizanale, autentice, NU au GLUTEN, facute din cele mai bune ingrediente ecologice, crescute in pamant curat, pregatite dupa o reteta proprie in care se pastreaza intacti toti nutrientii, pentru ca sunt uscate bland la temperatura de sub 42 grade Celsius.
Pentru a ajunge la retetele de care ne bucuram noi acum, au testat numeroase variante iar varianta finala este cea mai gustoasa dintre toate.
Nu stiu daca secretul este reteta sau poate faptul ca sunt deshidratate in tihna, pastrand valorile nutritive primite de la natura, dar sunt delicioase si sanatoase. Intregul proces de fabricare este unul in care cei de la Petrasbio ofera o atentie deosebita fiecarui pas astfel incat pastele care ajung la noi au nutrientii cu ele, sunt consistente si foarte gustoase. Ca sa va faceti o parere, in productia industriala, pastele se usuca in 3 pana la 4 ore la temperaturi de pana la 130 de grade. In fabrica Petrasbio uscarea dureaza pana la 2 zile, astfel incat substantele nutritive raman nemodificate, fapt care imbunatateste si gustul.
Nu e asa ca ti-am facut pofta? Hai incearca-le si tu!